Početna Blog Nabava Odluka o poništenju natječaja

Odluka o poništenju natječaja

KATEGORIJA: Nabava

DATUM OBJAVE

: 28.06.2018

Evidencijski broj nabave: KK.03.2.1.05.0360-04

U sklopu EU projekta „Dogradnja i opremanje laboratorija u Čakovcu“ provodi se nabava radova za dogradnju i adaptaciju laboratorija. Nabava uključuje radove na građevinskoj konstrukciji, odvodnji i vodovodu, vanjskom uređenju i prilaznoj cesti, elektroinstalacije te grijanje/hlađenje

S danom 27.06.2018. objavljuje se Odluka o poništenju natječaja. Razlog donošenja navedene odluke jest taj što su sve pristigle ponude značajno premašivale iznos procijenjene vrijednosti nabave iz točke 1.6. Dokumentacije za nadmetanje. Novi postupak nabave planira se pokrenuti u roku od 30 dana.

Više informacija o nabavi moguće je vidjeti preuzimanjem teksta Odluke o poništenju natječaja dok je cjelokupnu izmijenjenu dokumentaciju o nabavi moguće preuzeti na web stranici www.bioinstitut.hr/kk-projekt/


Projekt je sufinancirala Europska unija iz  Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Bioinstitut d.o.o.

Blog

Deklariranje (označavanje) bio proizvoda

04.09.2023 // Kemija

Označavanje hrane jedno je od najsloženijih zakonski uređenih područja vezanih za hranu. Razlog tome je što ono obuhvaća vrlo različite i često suprotne ciljeve kao što su zaštita potrošača, poštivanje proizvođačke i poslovne tajne, omogućavanje slobodnog kretanja robe (hrane) te mogućnost upravljanja krizom kada postoji opasnost štetnog djelovanja hrane na zdravlje ljudi.

Hrana i klimatske promjene

28.08.2023 // Kemija

Kakve veze hrana ima s klimatskim promjenama?

Ono što jedemo i kako je ta hrana proizvedena utječe na naše zdravlje, ali i na okoliš. Hranu treba uzgojiti, preraditi, transportirati, distribuirati, pripremiti, konzumirati, a otpad od hrane zbrinuti. Svaki od ovih koraka stvara stakleničke plinove koji zadržavaju sunčevu toplinu i doprinose klimatskim promjenama. Otprilike trećina svih emisija stakleničkih plinova koje uzrokuje čovjek povezana je s hranom.