Početna Kontakt

Kontakt

Tvrtka: BIOINSTITUT d.o.o. za usluge u zdravstvu i veterinarstvu
Skraćeni naziv: BIOINSTITUT d.o.o.
Sjedište i adresa: Čakovec, Rudolfa Steinera 7
Osnovna djelatnost: veterinarske djelatnosti
Pravni oblik: društvo s ograničenom odgovornošću
Matični broj (MB): 03108589
 

Matični broj subjekta (MBS): 070002678
Osobni identifikacijski broj (OIB): 42588898414
Registarski sud: Trgovački sud u Varaždinu
Temeljni kapital uplaćen u cijelosti: 34.640.600,00 kn
IBAN: HR58 2484008 1100327923
Direktor: dr.sc. Saša Legen dr.vet.med.

 

 

Uprava

telefon: 040/391-480, fax: 040/391-488

e-mail: uprava(at)bioinstitut.hr

 

Ambulanta Čakovec

telefon: 040/390-896, dežurni: 098/463-464

e-mail: vet.amb.ck(at)bioinstitut.hr

 

Ambulanta za kućne ljubimce

telefon: 040/390-859, dežurni: 098/463-464

e-mail: ljubimci(at)bioinstitut.hr

 

Ambulanta Mursko Središće

telefon: 040/543-151, dežurni: 098/465-473

e-mail: vet.amb.ms(at)bioinstitut.hr

 

Ambulanta Gornji Mihaljevec

telefon: 040/899-101, dežurni: 098/465-470

e-mail: vet.amb.gm(at)bioinstitut.hr

 

Laboratorij

telefon: 040/391-485, mob: 098/465-475, fax: 040 391 493

e-mail: laboratorij(at)bioinstitut.hr

 

DDD

telefon: 040/364-511, mob: 098/465-485

e-mail: ddd(at)bioinstitut.hr

 

Sustavi kvalitete

telefon: 040/391-494, mob: 098/465-477

e-mail: sustavi.kvalitete(at)bioinstitut.hr

 

Sanitacija

telefon: 040/391-494

e-mail: sanitacija(at)bioinstitut.hr

 

 

 

 

 

 

 

LOKACIJA

Pogledaj veću kartu


Blog

Latentne infekcije vimena

06.10.2017 // Veterina

Pri latentnim infekcijama vimena bakteriološkom pretragom mlijeka izoliramo različite mikroorganizme, najčešće uzročnike mastitisa. Kliničkim pregledom vimena i pokusom prije mužnje ne mogu se zapaziti nikakve promjene

Vrste piva

30.06.2017 // Kemija

Pivo je piće s tradicijom dugom više tisuća godina, a poznavali su ga još Sumerani. Craft pivarstvo je pokret nastao prije gotovo 50 godina u Americi kao odgovor pivskim koncernima koji su tim golemim tržištem zavladali nakon prohibicije, nudeći lagana piva u čijoj proizvodnji koriste manje vrijedne sirovine, poput riže i kukuruza. Craft pivovare su vratile hmeljne arome i mirise u pivo, donijele voće i začine i razvile posebne kvasce, sve kako bi pokazale da pivo može biti deset minuta užitka.